Ibercalafell participarà en el 20é Cap de Setmana Ibèric, concretament el diumenge 4 d'octubr a les 12h del migdia al jaciment d'Olèrdola. Consulteu el programa del CSI 2020 per a més informació // Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres podeu escriure'ns un correu a info@ibercalafell.org.es o al telèfon 696015174

dijous, 24 de setembre del 2015

15è Cap de Setmana Ibèric: l'alimentació fa 2000 anys

En una època d’esplendor mediterrani, els ibers són els grans desconeguts en comparació amb d’altres cultures coetànies. D’aquí la nostra voluntat  de donar a conèixer aquesta brillant i avançada cultura, habitant de les nostres terres, a través d'unes jornades molt especials, el Cap de Setmana Ibèric. Una proposta plena d'activitats gratuïtes per a que conegueu els ibers i les seves aportacions a la nostra cultura d'una forma lúdica i divertida. 
Cada any seleccionem un tema específic del món ibèric entorn del qual es dissenyen totes les activitats. Per a l'edició d'enguany hem triat l'alimentació fa 2.000 anys.
Preneu nota doncs i reserveu-vos els dies 3 i 4 d’octubre pels ibers! Durant tot el cap de setmana podreu conèixer i experimentar el rituals dels ibers a través de nombroses activitats pensades per a totes les edats. 
Viviu la nostra història! Busqueu el vostre jaciment i participeu del Cap de Setmana Ibèric!

Terra Ibèrica 2016